Vasokonstriktion betyder att arteriolerna kontraherar, enkelt uttryckt att blodkärl drar ihop sig och släpper igenom inget eller lite blod. Motsatsen kallas vasodilatation och sker när arteriolerna vidgas, t.ex. genom kroppens egna reglering av blodtillförsel eller som biverkning vid bruk av vissa droger. Två av människokroppens naturligt förekommande vasokonstriktorer är hormonerna noradrenalin och angiotensin. Några på läkemedel som fungerar som vasokonstriktorer är t.ex. etilefrin och dihydroergotamin. Ett exempel på vasokonstriktion sker då hormonet renin ustöndras från njurarna på grund av lågt blodtryck. Renin omvandlar angiotensinogen till angiotensin I. När detta hormon når lungorna konverteras angiotensin I till angiotensin II, vilket är ett av kroppens mest potenta hormon för vasokonstriktion. Samtidigt frisätts aldosteron, vilket sparar natriumjoner kvar i blodet vilket ökar blodvolymen genom osmos. Denna vasokonstriktion leder då till att blodtrycket ...
Person Juridik quhet një Shoqëri Tregtare që preferon të bëjë biznes si person juridik dhe jo si individ person fizik; harton një statut të shoqërisë si individ/person juridik ose me individë të tjerë/persona të tjerë juridikë; dhe merr përgjegjësi për detyrimet e krijuara gjatë ushtrimit të veprimtarisë me të gjitha pasuritë e biznesit.. Personi juridik regjistrohet si i tillë në Qendrën Kombëtare të Biznesit.. Nëse një Person Juridik ka një xhiro vjetore të biznesit nga 2 deri në 5 milionë Lekë ai është subjekt i TVSH-së dhe ka detyrime për të deklaruar dhe paguar TVSH; Kontributet e Sigurimeve Shoqërore dhe Shëndetësore; Tatimin mbi të Ardhurat nga Punësimi;Tatimin në Burim (nëse e ka si përgjegjësi tatimore) si dhe ka detyrimin për të deklaruar Tatimin e Thjeshtuar mbi Fitimin. Për këtë kategori Tatimi i Thjeshtuar mbi Fitimin është me shkallë 0%.. Nëse je regjistruar ose do të regjistrohesh si Person Juridik, me një xhiro vjetore ...
Perfekt për mëngjesin tuaj por edhe pas një vakti të caktuar. Смотреть видео kek me fruta, si te gatuajme онлайн, скачать на мобильный. Si te gatuajme - Receta Gatimi - Receta te ndryshme gatimi tradicionale shqiptare dhe te huaja. A ju ka ndodhur ndonjë ditë të keni pasur një dëshirë të madhe për një kek të freskët dhe jeni detyruar ta blini? Tani ju mund të bëni një kek për . Zgjidhni me mire disa molle golden, ose ato te verdhat, me shume leng dhe jo shume . Kekun, pasi të jetë pjekur, lëreni të kullojë dhe merruni me glasurën lart.. Kek Me Marmelat, Luleshtrydhe Dhe Kanelle. Si të bëjmë Chipsi patatina në shtëpi. ...
Stort sortiment av produkter från Mursten Flisby Compac plus topp (DHE144629003) hos Bygghemma.se. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. EAN:
Vaksinimi çdo vit është e rëndësishme pasi virusi i gripit është i paparashikueshëm, pasi viruset e gripit janë në ndryshim të vazhdueshëm dhe imuniteti nga vaksina e bërë bie me kalimin e kohës.. ISHP rekomandon kryerjen e një vaksine ndaj gripit çdo vit, si mënyra e parë dhe më e mirë për tu mbrojtur nga gripi.. Vaksina e gripit mund të reduktojë sëmundjet prej gripit, vizitat tek doktori, mungesat në punë dhe në shkollë prej gripit, si dhe parandalon shtrimet në spital si rrjedhojë e gripit.. Vaksinën kundër gripit duhet ta bëjnë të gjithë individët në risk të lartë për të zhvilluar komplikacione të rënda ndaj gripit si:. ...
9 599 kr. Få mer gjort. Snabb!. Med Lexmark MX510 Series multifunktionsskrivare med snabb processor får du höga utskrifts-, kopierings- och skanningshastigheter samt produktivitetslösningar så att du kan förbättra produktiviteten på ditt företag.
25 korr 2021 - E tërë shtëpia/apartamenti për $39. Vackert beläget boende vid foten av Kullaberg nära Mölle. Havsutsikt och med vandringsleder som börjar strax bakom huset. Stor vacker trädgård med ...
Kära Dagbok 1974 14/5-74 Jag jobbade och Johan stack med Odda Brådhe och såg när han tävlade hela kvällen. Jag stack och badade. Jag är jätte kääär i Johan 15/5-74 I dag skällde Leffe nästan ut mig.Han retas jämt och lägger sig i . Kan min mens komma snart..... Jävla uppehåll den gör. En ny Sort ...
Använd precis som ordinerats av din läkare. DHE 45 injiceras i en muskel. Använd DHE 45 så fort du märker huvudvärk symptom, eller efter en attack har redan börjat.. Om din huvudvärk inte helt försvinner, kan du använda en andra injektion efter en timme har gått, och en tredje injektion om det behövs efter ytterligare en timme har gått (totalt 3 injektioner).. Om du fortfarande har migrän symptom efter att ha använt 3 injektioner, kontakta din läkare innan du använder längre. Använd inte mer än totalt 3 injektioner av denna medicin under en 24-timmarsperiod. DHE 45 ska vara klar och färglös. Om du använder DHE 45 långsiktigt kan din läkare vill kontrollera din hjärtfunktion med jämna mellanrum med hjälp av en EKG eller EKG (kallas ibland en EKG), en maskin som mäter elektrisk aktivitet i hjärtat.. Lagra vid rumstemperatur borta från fukt, värme och ljus. ...
Olof Palme lindi në famullinë e Regjimentit të Artilerisë së Svea në Östermalm, Stokholm. Prindërit e tij ishin Gunnar Palme (1886-1934), drejtori menaxhues i kompanisë së sigurimeve Thule (një pozicion i mbajtur më parë nga gjyshi i Palmes Sven) dhe Elisabeth von Knieriem (1890-1972). Gjyshja Hanna von Born ishte me fisnikëri finlando-suedeze dhe nëna i përkiste një familje tregtare gjermane baltike. Babai i gjyshit, Alexander von Knieriem, u bë kalorës në vitin 1814 nga cari rus. Familja nuk i përket asnjërit prej kalorësve balltikë. Elisabeth von Knieriem lindi në Livonia dhe erdhi në Suedi në vitin 1915 si refugjate. Si katër vjeç, Palme fliste frëngjisht me dadon e tij, gjermanisht me nënën e tij dhe suedisht me vëllezërit e motrat e tij.[3] Vëllezërit dhe motrat e Olof Palme ishin Claës Palme (1917-2006), Catharina Palme Nilzén (1920-2002) dhe gjysmë-vëllai Sture Gunnarsson (1911-2005). Ai ishte nipi i Sven Palme dhe kushëriri i Sven Ulric Palme dhe ...
Projektet e financuara në kuadër të Programeve Kombëtare të Kërkimit dhe Zhvillimit për vitet 2007 - 2009. Për vitet 2007 - 2009 në kuadër të Programeve Kombëtare të Kërkimit dhe Zhvillimit janë financuar projektet sipas listës së mëposhtme:. ...
Hallå konsumator është një shërbim informativ gjithëkombëtar që koordinohet nga Agjencia e Konsumatorve. Këtu mund të drejtohesh me pyetje rreth blerjeve të një malli apo shërbimi ku diçka është bërë gabim, pyetjeve rreth kontratave reklamimeve dhe konsumimit të qëndrueshëm dhe gjërave tjera për të cilat ti si konsumator ke nevojë.. Në uebsajtin hallakonsument.se mund të gjesh njoftime të dobishme dhe ciceron praktik. Ti mund të telefonosh, dërgosh mail apo të bisedosh përms çatit. Ne të ndihmojmë direkt ose të udhëzojmë për më tutje tek ekspertët e autoriteteve tjera, zyrat e konsumatorëve apo veprimtarive komunale në çështje konsumatorësh Informata për konsumatorë dhe këshilldhënie në Hallå konsumator. ...
Till minne av Ida Wrådhe Östholm som lämnade oss den 18 April 2021. Vi i Brunna tänker på hela familjen i denna svåra stund.Vi har startat denna insamling, med godkännande av Idas föräldrar, för at...
Interpretues i autorizuar i gjuhës shqipe dhe përkthyes i autorizuar nga suedishtja në shqip. Interpretues edhe i gjuhëve boshnjake, kroate dhe serbe. Ligjëroj mbi kulturën shqiptare. Përkthej me shkrim nga gjuhët dhe në gjuhët e lartë përmendura. Bëj korrekturën e teksteve. Për të gjitha shërbimet e përmendura si dhe shërbime të tjera, me besim të plotë drejtoheni në: Byronë shqiptare / Sherif Gjonbalaj ...
Portali Indeksonline u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2010. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët - Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.. Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.. ...
Dhe drogo där drängerna huden utaf, Och Qwinnor i Stycken de sleto, At Waggan och blef de Nyföddes Graf. Dhe skonte ey fast än dhe greto Ey Qwinna ell Barn Ey Kyrkkia ell Qwarn När vi nu åker till Estland i slutet av maj (läs inbjudan här) så kan det vara intressant att belysa vilka människor vi gestaltar. Lite historik … ...
Kompania që do të bëhej më pas CE u themelua në 1999 me objektivin për të ofruar shërbime përkthimi të shpejta, të besueshme dhe lehtësisht të arritshme. Motoja e agjencisë tonë të përkthimit është ofrimi i përkthimeve me cilësi të lartë dhe dorëzim të shpejtë. Ne e dimë se sa e rëndësishme është koha për bizneset; një vonesë vetëm prej disa minutash mund të ketë pasoja të rënda. Prandaj CE zotohet që të ofrojë përkthime të shkëlqyera në kohë dhe me çmim të arsyeshëm. ...
13 korr 2020 - Merr me qira nga njerëzit në Höganäs, Suedi me $20/natë. Gjej vende unike për të qëndruar me hostë vendas në 191 shtete. Me Airbnb i përkasim çdo vendi.
Mësime suedisht: Si thuhet? Ju lutem, Faleminderit, Ju lutem, Shëndet (pas një teshtime), Gëzuar ditëlindjen, Urime, Paç fat, Si quheni?, Quhem Maria, Më falni, nuk e dëgjova emrin tuaj, Kënaqur që u takuam, Nga jeni?, Unë jam nga Nju Jork
Kontroll bakteriologjik i strishios nga vagjina dhe kanali cervikal për mykoplazma (Mycoplazma hominis i Ureoplazma ureoliticum ...
Një skandal i ri ka ndodhur në derbin e madh të basketbollit serb mes Partizanit dhe Crvena Zvezdës, pasi në ndeshjen finale të play-offit ka ardhur deri një rrahje masive mes basketbollistëve.. ...
Rallyföraren Jonna Eson Brådhe var förra helgen med om en rejäl krasch. Hon lyckades kravla sig ur bilen trots svåra smärtor. Bara en dryg ve
c950x76g 950x76g x76g 76g lexmark uppsamlare f_r tonerspill lccp xs950_ 950_ xs955_ 955_ c950_ 950_ x950_ 952_ 954_ x952 952 2230592 f_rbrukning lagringsmedia laserskrivare _vriga tillbeh_r laser upp till 30000 sidor cartridge collection program xs950de_ 950de_ de_ xs955de_ 955de_ xs955dhe_ 955dhe_ dhe_ c950de_ 950dte_ dte_ x950de_ 950dhe_ dhe_ 950dte_ dte_ 952de_ 952dhe_ 952dte_ 954de_ 954dhe_ x952dte 952dte dte
Nëse ti je i pakënaqur me kujdesin shëndetëor ose me kujdesin dentar, mund të kesh ndihme në d... | Hallå Konsument: Oberoende vägledning genom Konsumentverket
Ferma është ndërtuar në vitin 2019. Një fermë bujqësore, ku prodhohen të gjitha frutat dhe perimet sipas stinëve. Kumbulla, ulliri dhe shega janë pemet që kultivohen më shumë. Aktualisht, numri i dhomave është vetëm dy, por me prespektivë për tu zgjeruar. Ushqimet që ofrohen janë pothuajse të gjitha të fermës. Aktivitetet që ofrohen janë të ...
Dess uthan klagar Hanss Erichson öf:r Tufwe Jönsson hafwa på en söndagh, då Tufwe på samma dagh gick till Herrens högwärdiga nattwardh, men sedhan på wallen skufwat Hans Erichson i Grenåhs, som Per Jonsson i Goxsiö på tillbudin eedh betygar, elliest och Per Rafaelsson bewitnar at Tufwe hafwa winkat af och an medh sin kiäp eller pijk han i handen hadhe. Men Tufwe Jönsson som för rätten stodh och swara skulle till detta, wägradhe sådant, seyandes sigh ey wara stämbdt, derföre han rätten Affronterade och togh sitt afträdhe ey willia swara, effter han ey war lagl: stembder. Men effter corporalen Jakob Slembackz adsistence comparerade Tufwe Jonsson derföre åter tillfrågades Siul Person om han hafuer såldt Tufwe Jönsson sin häst, om han bydt medh Hans Erichson swaradhe der till aldeles ney ...
Ndërmarrjet janë të detyruara të japin informacion të saktë dhe të qartë të çmimeve. Ndërkaq, ... | Hallå Konsument: Oberoende vägledning genom Konsumentverket
Ferma Te fuçitë është e vendosur në krahinën me pjellore të Jugut të Shqipërisë, atë të Lunxhërisë. Aktiviteti ka startuar me kultivimin e vreshtarisë, 16 vjet më parë, me varietetet e rrushit autokton. Te ferma ofrohet ushqim tradicional shqiptar dhe organik si: vera, rakia, vezët, uthulla, vaji i ullirit, perimet, lakrat e egra, frutat, të ...
Afër dhe larg (Afër & Larg) är den albanska sångerskan Elvana Gjatas tredje studioalbum. Albumet släpptes år 2011, och på Itunes den 7 augusti samma år. Majoriteten av låtarna på albumet framförs på albanska. På albumet finns bland annat låtarna Me ty, som vann Top Fest 8, Dhe zemra ndal, som Gjata deltog i Kënga Magjike med samt Mamani nejën, som hon gjorde tillsammans med rapparen Fugaa. ^ Elvana Gjata publikon albumin e ri Afër dhe larg Vipat (albanska) ^ Afër & Larg Elvana Gjata ...
Tani ne kemi vendosur si kërkimet ashtu edhe njoftimet e ruajtura tek llogaritë. Për të mund të krijuar alarme dhe njoftime të ruajtura, ju duhet të jeni të kyçur. Nëse nuk keni llogari, ju mund të krijoni një. ...
Tani ne kemi vendosur si kërkimet ashtu edhe njoftimet e ruajtura tek llogaritë. Për të mund të krijuar alarme dhe njoftime të ruajtura, ju duhet të jeni të kyçur. Nëse nuk keni llogari, ju mund të krijoni një. ...
LIBRIS titelinformation: Raport mbi direktivat e kongresit të 8-të të partisë për planin e shtatë pesëvjeçar të zhvillimit të ekonomisë dhe të kulturës të republikës popullore socialiste të shqipërisë për vitet 1981-1985 : mbajtur në kongresin e 8-të të PPSH / Mehmet Shehu
Urban Brådhe Bistro Solsidan är en pastisch på ett järnvägskafé som får en att längta lite efter hemmagjord burkkalops. När Mia Skäringers rollkaraktär Anna ska föda barn i första säsongen av Solsidan kommer svärmodern till BB med en tupperwarelåda full av trögflytande kalops för den havande att mumsa på mellan värkarna.
Köp Ergotamina (ergotamine Caffeine) 100mg utan recept online i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike, Tyskland och Spanien. Snabb leverans över hela europa och bra kundtjänst.
Köp Coffeinum (ergotamine Caffeine) 100mg utan recept online i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike, Tyskland och Spanien. Snabb leverans över hela europa och bra kundtjänst.
Dhen 6 Septembris, som var en Söndag, om aftonen gingo Pastor, He Anders, Befallningsman, någre av Nämbden och dijt till Blån - eller Look Anna, till att försökia om man icke kunde komma henne på sanningens väg igen, dock på det at det medh så mycket större lämpa och fogh skulle medh henne omgås, aftalades först at pastor och He Anders skulle gå föråt, och sedan, då man trodde att dhe genom Gudhs hieop skulle hafva bragt henne till någon godh bekännelse, skulle vij sedan inkomma såsom starkare vittnen hennes tahl påhöra. När nu Pastor och He Anders hade vid pass en godh tima tahlt medh henne, och inthet kunde uthrätta hoos henne, gingo dhe uth, och mötte oss på gården som då ville gå in, fölgde och dem sedan åt in, och begynte medh stoor flijt arbeta på hennes omvändelse, dels medh gode och dels medh onde ordh, den ene släpte, den andre tog vidh, på hvilken väg således i 2 runde klåcketijmar högeligen arbetade, så at hon hade uthtröttat henne och dhe som ...
Nämen stackare! Den ser ut att göra ont! Men sånt här är ingens fel... Min mamma har ända sedan jag var pyteliten haft dåligt samvete över den gången jag ramlade ner för våran lilla stentrappa och slog ut min första tand. Jag skrek väl som en gris kan jag tänka mig så det var väl inte så konstigt att hon fick panik ...
En föreläsning om Kronisk migrän - definition, epidemiologi och sjukdomsbörda, mekanismer och behandling. Seminariet Kronisk migrän, arrangerat av Stockholms Läkemedelskommitté under våren 2015.
Linda har prövat på allt från piercingar till botox för att lindra sin kroniska migrän. Nu verkar hon äntligen vara på rätt spår. Läs Lindas berättelse här.
Landsbygdsmänniskor och utkantsvarelser är inga ovanliga gestalter i duo Dennis & Dennis (Magnusson och Sandin) sceniska konstnärskap. Kanske går det en rät linje från dansbandsäventyret Kikkiland på Göteborgs stadsteater till De sista trollen på Malmö stadsteater. Men det är nog å andra sidan att övertolka tematiken.. Familjeföreställningen i Malmö handlar i vilket fall om trollen som börjat sakna människor i avfolkningsbygderna. Trollen är de sista av sin art, utrotningshotade, och gör som folk gör mest nuförtiden: flyttar till stan. Scenrummet är en kulvert eller övergiven industrilokal. En öppen dagvattenbrunn spelar en viss mytologisk roll i pjäsen.. I källarplanet bor inte bara stentrollet Gråsten (Håkan Paaske) som verkligen har stentorsröst, utan också trollmor (Li Brådhe). Dessutom en gast med hippa platåskor (Sandra Stojiljkovic i vackert spöklik kostymering), ett skrymt som tagit rävhamn (Lars-Göran Ragnarsson) samt en neurotisk tomte (Mattias ...
LIBRIS titelinformation: Probleme te zhvillimit te folklorit bashkekohor : [Le symposium: Sur le festival folklorique national 1978 et problèmes actuels des sciences ethnologiques et folkloriques albanaises] : simpozium : festivali folklorik kombëtar 1978 dhe problemet aktuale të shkencave etnografiko-folkloristike : (28-29 qershor 1979) / [red.: Alfred Uçi ...]
Prevalensen av kronisk migrän är 1-2 procent hos vuxna i Sverige. Kronisk migrän är den svåraste formen av migrän och orsakar både stort lidande för patienterna och stora samhällsekonomiska förluster [1].. Svenska huvudvärkssällskapet är en sammanslutning av (först och främst) verksamma inom sjukvården med intresse av och kompetens kring migrän och annan huvudvärk. Vi publicerar och uppdaterar regelbundet kliniska kunskapsstöd för behandling där vi beaktar bästa tillgängliga evidens för effekt, säkerhet och kostnadseffektivitet [2].. Rådet för nya terapier (NT-rådet) har mandat att ge rekommendationer om hur vissa läkemedel ska användas i Sverige. Ledamöterna i rådet är utsedda av hälso- och sjukvårdsdirektörerna i landsting och regioner. I januari 2021 kom NT-rådets yttrande angående behandling av kronisk migrän [2]. Noteras bör att författarna till yttrandet saknar dokumenterad akademisk kompetens inom fältet.. NT-rådet rekommenderar att minst två, ...
Drabbas du av kronisk migrän betyder det att du nästan dagligen måste tampas med din migrän, något som kommer att påverka dig i din vardag.
Cookies krävs för att vår sida ska fungera optimalt . Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår sajt. Om du klickar på sidan accepterar du vår användning av cookies.OkLäs mer ...
Në këtë shifër përfshihen vrasjet me armë zjarri dhe me armë të ftohta, ndërsa ky numër është më i larti që nga viti 2008, kur numri i vrasjeve kishte arrritur në 154. Një zëdhënës i kryetarit të Londrës tha se kjo rritje e numrit të vrasjeve është e turpshme. Në mesin e këtyre vrasjeve, 73 ishin vdekje të shkaktuara nga therja me thikë, ndërsa 14 ishin vdekje të shkaktuara nga sulmet me armë zjarri.. Rasti i fundit i vrasjes ndodhi dje, kur një i ri kishte plagë të rënda që ishin shkaktuar nga therja me thikë. Bashkë me të ishte edhe shoku i tij, i cili iu mbijetoi plagëve. Lidhur me këtë rast janë arrestuar pesë persona, prej tyre dy gra dhe tre burra. Një adoleshent tjetër ishte therur me thikë të shtunën, ndërsa para disa ditësh u vra edhe një 77-vjeçare, shkruan BBC. ...
Miljontals människor lider regelbundet av kronisk migrän. En folksjukdom vars symptom försvårar livet avsevärt. Hälsoliv ger dig här 9 tips, en del helt nya, som kan hjälpa för att lindra och behandla migrän.
Fråga till Näringsexpert Jag prövar just nu magnesiumcitrat 500 mg/dag och B2 400 mg/dag som behandling för min kroniska migrän. Bör jag även ta ett B-komplex som tillskott för att det inte ska bli en obalans vid höga intag av B2? Om ditt svar är ja, så undrar jag vilken typ av B-komplex du rekommenderar och om det […]. Läs mer → ...
triptaʹner, grupp läkemedel som används vid anfall av migrän. Samtliga medel tycks fungera genom att efterlikna. (16 av 114 ord) ...
För även om det är sju till start är det bara Samuel Gustavsson, Hörbys Andreas Andersson och Nyköpings Jonna Eson Brådhe som tagit poäng tidigare. Jonna fick dessutom tre från power stage i Askersund och ligger därmed sexa i tabellen. Med riklig poängskörd i Skåne kan både hon och Andreas nå åtminstone bronspeng, eftersom Thörnevall inte har för avsikt att komma till start ...
För diagnosen kronisk migrän ska du ha haft 15 eller fler huvudvärksdagar per månad, under minst 3 månader under senaste året, varav minst 8 huvudvärksdagar per månad med migrän.
Almogran ingår i gruppen triptaner och ordineras mot migrän. Här kan du läsa mer över Almogran, samt beställa det på nätet.
Cephaly har godkänd indikation för preventiv behandling mot migrän i USA och godkännandet baserades ffa på resultat från PREMICE studien13 som var en dubbelblindad, randomiserad och shamkontrollerad studie där man inkluderade 67 patienter. Andelen dagar med migrän minskade signifikant i Cephaly gruppen från 7 till 5 dagar och var i stort sett oförändrade i shamgruppen. Även 50% responder rate var bättre (38% vs 12%). Man såg inga biverkningar/komplikationer vid användandet. Effektmässigt bedömdes det vara i nivå med flera perorala läkemedel som används för migränprevention. Studier på kronisk migrän pågår. Man har funderingar på om metoden är mest lämpad för patienter med mer högfrekvent migrän då dessa visade bäst effektreduktion vid ovan nämnd studie12. Efter lanseringen har man gjort en studie där patienterna erbjudits provbehandling under sex veckor (ca 2300 patienter)14 varefter de fått besluta om de är villiga att köpa produkten. Det visade sig att ...
Nanchang är mest känt för starten av folkets armé den 1:a augusti 1927. Detta var den riktiga starten av Mao:s revolution då Zhu Dhe och Zhu En Lai förenade sig med Mao:s försvagade armé uppe i bergen.