0 röster
39 visningar
i Teknologi, industri, lantbruk av (140 poäng)
Kan du förklara varför kostnaden för outsourcing av utveckling är så hög? Jag behövde nyligen ett program och beslöt att kontakta ett företag, och efter att ha lämnat in en uppdragsbeskrivning fick jag veta att den ungefärliga utvecklingskostnaden uppskattades till 35 000 per projekt.
av (140 poäng)
För det finns mycket att spendera, på skatter, på att inreda arbetsplatsen för de anställda osv. Och jag kan säga att stora applikationer kan kosta mycket mer. Ta en titt på den här artikeln om kostnader för mjukvaruutveckling https://hqsoftwarelab.com/blog/how-much-does-it-cost-to-hire-developers/ och se till att du får ett rimligt pris för projektet. Vi beställde utveckling av programvara för en medicinsk klinik. Utvecklingen tog 1600 timmar, så beräkna hur mycket vi betalade)

1 Svar

0 röster
av (140 poäng)
Trodde du att utvecklingskostnaderna skulle vara låga? Har du någon aning om hur mycket arbete det krävs för att utveckla ett program? Särskilt om du anlitar ett företag för denna typ av tjänster.
av (140 poäng)
Jag räknade med att det skulle bli dyrt, men inte så dyrt. Jag uppskattade grovt att om utvecklingen kostar 10 dollar i timmen skulle den totala summan inte vara särskilt stor.
Välkommen till lookformedical.com, där du kan ställa frågor och få svar från andra användare.
Disclaimer: vi utvärderar inte eller garantera riktigheten i innehållet på denna webbplats.
...